-Energi-

Har precis stängt av strykjärnet, tar en liten paus med en banan och ett glas saft. Sedan är det dax att städa bilen...det är något med luften tror jag. Energin bara flödar and I love it!!

Jag är faktiskt kär.....i mitt liv just nu, har det så gott för tillfället:) Hade fått ett meddelande på face från en promoter i New York som gav mig sitt nummer så kunde han fixa in oss på klubbar och drinkar. Jag har ju hört att det är promoters man ska lära känna (gratis är ju gott) så det verkar ju lovande!

NU upp och skutta igen, Pärlan vill bli fin!

Vi hörs


En tripp till Skåneland

Jag ville gärna ner till Skåne en liten sväng innan det bär av till NY, så i måndags tog jag min lilla pärla på en tur. Måndagen spenderade jag med Emma & Disel i Östra Ljungby, jag trodde ju att det skulle vara minst +15 så långt söderut men sådan tur hade jag ju inte:) Jag har inte träffat Emma sedan i november och då var jag mega sliten efter avslutningsfesten i VK så vi hade en del att prata om. Det var nog inte tyst en hel minut förrän jag släppte av hemma vid jobbet i går morse!

Min tisdag bestod av speed dating enligt följande:

- Ut till Martina & söta söta Sam
- Lunch med Olof på arenan och allmänt has mys på kansliet
- Var på skolan i Båstad där jag träffade Frans och Daniel & Kent Agent från gamla klassen. Nadde bjöd på fika (han blev ju såklart överlycklig när han såg mig:)
- Ett Knut Jöns besök med finaste TP!



En helt fantastisk dag med en massa kära återseenden, jag är så glad att så många hade tid den här gången!

Jag saknar Skåne, ibland saknar jag det så det gör ont....men men vem vet om jag kanske slår mig ner här igen någon gång! Så om någon har förslag på jobb, sambo eller lägenhet så är det bara att hojta till!!



Jag tog en liten tur ner till hamnen i Båstad också för att få se solen bakom åsen. Det är ju svårt att inte tycka om det här!




                               

I natt drömde jag att jag hade glömt en massa saker hemma när jag satt på flyget till NY, så nu måste jag verkligen skriva ner allting som måste göras innan det är dax. Jag blev helt plötsligt lite nojig...:)

I em ska jag jobba på HV, men innan dess får det bli ett litet cirkelgym-pass och fix och trix.

Vi hörs!

 


Underbara söndag!

Ibland är söndagar riktigt riktigt sköna och fantastiska, den här söndagen är en av dem. Jag mår alldeles utmärkt, trots vår lilla runda på Karlssons i går. Kvällen inleddes med tjejförfest hos Fia vilket var väldigt lyckad med en massa skratt och skvaller (som vi älskar!). Det var oväntat mycket folk på Karlssons såhär helgen innan löning, det var bra drag. Natta dansade röven av oss alla, babe du var vild haha!

Fina Malin & Sandra

Det blev en väldigt lyckad kväll och jag är glad att jag mår så himlans bra. Söndagen kommer fortsätta bra då kvalhockeyn börjar om 20 minuter, följt av Gossip Girl och Johan Falk. I morgon styr jag Pärlan ner mot Ängelholm för att mysa med Emma och sedan på tisdag blir det lunch med Olof i Lindab och så ska jag nog ge Frans ett besök på min gamla skola i Båstad.

I dag är det endast 2 veckor till Hanna Montana och jag lämnar Sverige för ett tag. Jag LÄNGTAR som bara den, har lite att fixa med innan det är dax men snart sitter jag på Kastrup och väntar på planet....awesome:)

Over and out people nu ska jag ladda för hockeyn!


Vasaloppsmorgon!

Nu har vi ätit långfrukost framför tvn och Vasaloppet, mycket kaffe och goda varma scones precis som det ska vara!

Jobbade på arenan i går, det var kvällsmatch vilket betyder mycket alkohol. Herregud, Jossan och jag jobbade så svetten lackade men vi hade lika roligt som vi brukar...eller nej vi hade roligare:) Låten Manboy ekade i vår bar under hela kvällen och jag gjorde en liten koreografi till också haha allt för att roa kunderna!

Börjar jobba klockan 11 på macken så det är snart bara att hoppa in i duschen, men lite mer kaffe ska jag nog försöka hinna med först. Tror att det får bli att packa ner träningskläderna och hoppa in på Friskis på vägen hem, en liten uppladdning inför Oscarsgalan i kväll. Röda mattan börjar visst 00.00 det är ju faktiskt helt ok, själva galan börjar typ 02.30 och det är ändå bara klänningarna och frisyrerna som jag bryr mig om:)

Trevlig söndag allihopa, ska försöka komma i gång med bloggandet nu inför resan så att jag kan hålla er uppdaterade.

xoxo J

Less then a month....

Japp nu är det alltså mindre än en månad tills vi sticker!! Bara ca 30 dagar till att vänta ut tiden, för det är mest det jag sysslar med just nu:)

I princip allt är klart inför resan, flyg bokat etc. Packningen får bli ett senare problem (vilket jag VET att det kommer bli..)

Ska i väg på after work med tjejerna om ett tag, har även hunnit med en ridtur i solskenet med Anna. Mysigt med kallt som sjutton.

Jaja mer uppdatering ju närmre resan vi kommer.


Välkommen till min nya blogg!