Spring break approaching!

Hej!
Jag lever, akte pa magsjukan/matforgiftningen from hell natten mellan fredag och lordag.
Fy fasen vad sjuk jag har varit, lag som en gronsak i tva dagar. Har fortfarande inte kunnat ata nagon riktig mat, det vantar jag fortfarande pa!!
Usch & fy, men ar i alla fall pa battringsvagen.
I dag har jag haft mitt sista prov innan Spring Break, det kandes ganska bra vilket gor mig orolig haha for da brukar man ha for hoga forvantningar!! Men men, det kan inte ha gatt helt illa.
 
Solen skiner ute, aven om det var ganska kallt i morse. Funderar pa att ta med till en utstallning pa Fashion Institute of Technology, om skor, som ska vara kul. Jag har en lektion i morgon ocksa, sedan ar det lov pa riktigt.
 
Massa sno hemma horde jag, det lat inte sa vidare lockande!! Hoppas ni far lite varkanslor snart ocksa. Forlat att jag skriver utan prickar, sitter i skolan da min dator vagrar koppla upp mot vart wifi hemma:( Ska forsoka fixa detta sa fort som mojligt.
 
Det ar i dag forresten 2 veckor till Bea & Emelie kommer och halsar pa!! Wohoo, det ska bli jattekul. Da hoppas jag pa mer sol och att min matlust har kommit tillbaka. Hall tummarna!!
 
Puss

Ny vecka, nya möjligheter....right?!

Har haft en underbart skön helg!
I fredags efter lite grupparbete tog jag mig till gymmet, fick den här snöiga fredagen ett P.T pass.....åh herregud.
Blir lite knäckt när jag vet att jag varit i bra form, inte riktigt lika bra form längre haha. Men det finns ju så mkt annat att pyssla med här, åkte faktiskt inte hit för att träna.
 
Thomas, P.T'n, är 5 faldig fransk mästare i kickboxning! Och han körde med mig, minst sagt, men det var väldigt roligt. Jag älskar ju utmaningar & träning så perfect match.
Har lite känningar både här och där efter passet, precis om det ska vara!!
 
Senare på kvällen mötte jag upp Linnea, Elin & Melene, som jag läser Mode med, för middag på The Meatball Shop vilket är ett av mina favoritställen. Fredag kväll + 4 personer = 2 timmars väntan...men gud det var det värt. Chicken cordon blue köttbullar med parmesan & pesto sås, matkoma - check!
 
Funderade på en utgång efter, men var alldeles för trött.
Lördagen bjöd på fullkomligt strålande väder & jätte varmt. Jag promenerade lite på förmiddagen, tog mig till en second hand affär som heter Buffalo Exchange & köpte en tischa. Mötte sedan upp Sara för att gå till Café Gitane på Jane Hotel för brunch.
 
Sedan jobbade vi oss genom Greenwich och ner till Soho, för lite shopping. Kvällen avslutade vi på Spotted Pig, med en gourmet burgare med blåmögelost, mums filibaba!! Även här var ju väntetiden ungefär 2 timmar...helt galet när det finns typ 16 000 andra ställen att gå till haha!
 
Fick med mig Sara hem, då hon låst in sina nycklar i lägenheten..så kan det gå. Tog en tur till IKEA & Jersey Gardens outlet i går. Nu frulle för en promenad till skolan, sista rycket innan lovet nu!!!!!!
 
PUSS

Onsdag!

Jag är VÄLDIGT dålig på att uppdatera nu, I know, sorry about that!
Det är bara att det finns så mycket annat att göra, och ingen kommenterar så jag har kört mycket på Instagram istället där jag heter rahmjohanna Där lägger jag upp lite gosiga bilder med jämna mellanrum:)
 
Det går fortfarande bra här, i går var det vår i natt ska det snöa. Mycket upp och ner på väderfronten, men det är ju så när våren är på gång!!!!
 
Vad händer annars?
Mycket arbete i skolan, det börjar ju närma sig slutet på terminen, vilket innebär att alla arbeten ska in, prov ska göras osv. Hittills har det gått väldigt bra, har två arbeten till samt tre prov innan det är över och nya kurser ska inledas.
 
Nästa termin är tanken att jag ska läsa Fashion and the Media, Project Management, Integrated Marketing Communication & Public Relations. Det ska bli kul, den här terminen har jag "bara" läst tre kurser, så vi får se om det blir för mycket med fyra.
 
Just nu sitter jag hemma, tittar lite på The Rachel Zoe Project innan jag ska sticka bort till gymmet för ett litet pass. Tränings inspirationen ligger på minus för tillfället här borta, det finns ju så mycket annat att göra. Att stänga in sig i en källare känns mindre lockande faktiskt. Men jag måste ju ändå ägna Beach 2013 en tanke.
 
Jag ska skärpa mig lite med bloggandet, ni är ju ändå några stycken som kommer på besök!
Puss!